Sjekk våre fantastiske løsninger for balkonginnglassing, hagestuer, glasstak, glassrekkverk, romdelere og mye mer.

Om oss

Rufa Trading AS omtales og arbeider under merkevarenavnet Farstad Profilsystemer.

Vi har et omfattende utvalg innen aluminiumsystemer som vi produserer og leverer til bedrift- og privatmarkedet fra vår fabrikk på Forus i Stavanger. Vi har egenutviklede systemer for Balkong innglassing, hagestuer, glasstak, glassrekkverk, romdelere, skyvedørsgarderobe- og innredning samt ulike vegg- og helglass systemer. Vi er markedsledere i Norge på flere av områdene og har forhandlere over hele landet. Vi var de første som startet med skyvedørsgarderober i Rogaland og historien starter helt tilbake i 1978.

Vår garderobeavdeling har egenutviklete innredningssystemer, heltre fronter, lekre panelfronter i kombinasjon med flere typer farger og design. I 2012 satset vi også på vår nye prosjekt romdeler og garderobefront til markedets beste priser. For å møte konkurransen i markedet har vi tatt vekk alle fordyrende ledd og produserer glass og aluminiumsystemene våre i flere lavkost land. Dette for å opprettholde en kostnadseffektiv produksjon ved vår fabrikk på Forus. Direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd! Dette gjør at Farstad profilsystemer er meget konkurranse dyktig i pris og leveringstid.

Vi skreddersyr løsninger tilpasset hver kundes behov og ønske. Basert på lang erfaring i bransjen kommer vi med gode anbefalinger til hver enkelt kunde innenfor effektivisering av plass, utnyttelse av rom og design.

Gratis befaring i lokalområde og opptegning av modeller og løsninger er en selvfølge, og vi har dyktige konsulenter og montører som sørger for en god opplevelse fra a til å.

Noen av våre mestselgende produkter er skyvedører hvor tak og front er ett element og kan skyves til siden. Genialt til terrasseblokker hagestuer m m.4.spors skyvedører til rette fronter med og uten isolerglass og som gir opptil 75% åpning. Glasstaksløsningene og de nye rekkverksløsningene som vi har utviklet slo til for fullt i 2011, og fortsetter å være en bestselger. Vi har også i alle år utviklet vårt eget design på dekorspeil, Lackobel glass og folierte sikkerhetspeil . Prosjekt Skyvedørsgarderobe. Innrednings løsninger ble lansert tidligere i år og har allerede til nå høstet mange lovord når det gjelder pris og design.

Vår egen innovasjonsavdeling sørger for å kontinuerlig utarbeide nye innovative løsninger. Kom gjerne innom for en kikk i vår 900m2 store utstilling. Farstad Profilsystemer ser lyst på fremtiden. Kvalitet har mange venner!

Facebook